Zeer geslaagd jeugd WK bij sv Orderbos

31 oktober 2020 15:45

Ivm de stil gelegde competitie door de corona moet je als club iets bedenken......en waar een kleine club groot in is omschakelen....Binnen een week een draaiboek gemaakt en mooie shirts geregeld voor wat later zou blijken een super dag.

Op twee afzeggingen na was onze complete jeugd aanwezig voor het MIX WK....We hadden 6 landen bestaande uit 6 kinderen in de leeftijd 8 t/m 12 die een hele competitie afwerkten en daarna ook nog kruis wedstrijden. de finale werd uiteindelijk gewonnen door Argentinië dat van Frankrijk won in de finale.

Waar de jongste jeugd er een grote strijd van maakten daar speelden de jongens onder 13 en 15 jaar hun eigen toernooi ook hier was de strijd van hoog niveau en het mooie om te zien was dat we de jongens een verantwoording gaven dat ze alles zelf moesten regelen dus zonder scheidsrechter en als je dan ziet hoe ze dit op pakken en er serieus mee omgaan is dat mooi te zien.
Uiteindelijk ging hier de finale hier tussen Nederland en Duitsland en Nederland won na een spannende wedstrijd.