Dinsdagavond 8-12-2020 de laatste jeugdtraining van dit jaar

11 december 2020 15:00

dit vreemde jaar. Een jaar om gauw willen vergeten. Dus wat is er dan leuker om het jaar af te sluiten met een verassing...... Er waren deze training 2 trainers van Vitesse Bart van Rooijen en Leo van de Kraats die werden geassisteerd door Kelvin Zonnenberg uit het eerste elftal van onze club.

Ze verzorgden een super leuke training waar hopelijk iedereen heel veel van geleerd heeft en met plezier naar terug zal kijken.
En als grote verassing kregen we als vereniging een mooi bord voor op de muur waaraan een ieder kan zien dat we een samenwerkingsverband hebben met Vitesse.
Namens de trainers en begeleiders van de jeugd van Sv Orderbos wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en voetbalrijk 2021 🔵⚫️