Dinsdag 29-06-2021 afsluiting van het seizoen 2020 -2021 en wat voor een seizoen.

30 juni 2021 8:45

Laatste training is zoals ondertussen traditie is geworden een partij tegen de ouders, 17.30 iedereen druppelt binnen kinderen uitgelaten en blij.... ouders toch ietswat gespannen, want ik wil niet verliezen van mijn kind.

Nadat de ouders door een erehaag het veld betraden onder groot applaus van hun kinderen, want zonder je vader en of moeder kom je niet bij de club en kun je niet spelen.

De wedstrijden gingen beginnen en al gauw zag je dat de ideeën er in het koppie wel waren maar met het lichaam/voeten niet meer uitgevoerd konden worden....super mooi om te zien hoe er aan beide zijden fanatiek gestreden werd,  en wie er heeft gewonnen doet er niet toe dat het leuk was stond buiten kijf. Iedereen genoot volop en met de 3e helft een hapje drankje en chips en snoepje voor de kids kwam er een einde aan deze avond en aan dit VREEMDE SEIZOEN.

Papa's en mama's bedankt zonder jullie was het nooit gelukt.

Namens alle trainers,  leiders en bestuursleden BEDANKT.

WE ZIJN TROTS OM ORDERBOSSER TE ZIJN, STRAAL DIT UIT 🔵⚫️