Competities deels stil gelegd voor komend weekend

2 december 2021 22:15

Beste leden,
Naar aanleiding van de aangepaste maatregelen moet ons sportcomplex om 17 uur dicht zijn. Ook na het debat blijft het kabinet bij hun standpunt ondanks het verzoek van de KNVB om de tijd aan te passen.

De KNVB heeft voor de A cat (1e elftal )besloten voor de winterstop geen wedstrijden meer toe te staan.
Het bestuur heeft besloten dat alle senioren elftallen en jeugd O16 ,014 en 012 dit weekend geen wedstrijden gaan spelen . Eventuele trainingen in het weekend is toegestaan tot 17 uur.

Na dit weekend zullen wij een kijken wat er mogelijk is ivm de rest van de wedstrijden in de B cat. Na overleg met betreffende teams / trainers.

Jeugd O11 en 010 zullen zolang het kan blijven trainen (voor 17 uur) en ook voetballen op zaterdag zolang alles het toelaat.

Wij hopen op jullie begrip het is een lastige situatie waar we in terecht zijn gekomen maar laten we met z'n allen hopen en er alles aan doen om na de winterstop weer te mogen trainen en voetballen!

Met sportieve groet,
Bestuur sv Orderbos