Deze intense Europese wedstrijden helpen je de werkweek door

Vandaag om 7:00  Na een heerlijk weekend zitten de meeste voetballiefhebbers alweer vol in de werkweek, maar het voetbal zal de komende dagen genoeg afleiding bieden. Er worden namelijk weer mooie wedstrijden gespeeld in de Champions League, Europa League en de Conference League. Wedstrijden ook die erg belangrijk zijn van Ajax, PSV, Feyenoord en AZ. meer »

Creatievelingen in het rechterrijtje: Deze spelers cre�ren enorm veel kansen

Gisteren om 15:30  Cody Gakpo, Tijjani Reijnders en Dusan Tadic zijn de spelers bij de top drie die dit seizoen met afstand de meeste kansen in de Eredivisie creëren. Toch zijn er ook een paar spelers uit het rechterrijtje die uitblinken. ELF Voetbal zette ze voor je op een rij. meer »

Hoe Napoli het eigenlijk altijd lastig heeft tegen Nederlandse teams

Gisteren om 12:22  Napoli trof vanaf 2010 vier keer eerder een Nederlandse ploeg in de poulefase van een Europees eindtoernooi. Makkelijk hadden de Italianen het eigenlijk nooit. Alhoewel Napoli de groepsfase eigenlijk altijd overleefd, won het zelden van een tegenstander uit de Eredivisie. meer »

Hoe gaat het met de Nederlandse trainers in het buitenland?

Gisteren om 11:18  Het zijn niet de beste jaren voor het Nederlandse trainersgilde. Slechts een enkele Nederlandse oefenmeester heeft dit seizoen een baantje over de grens. Hoe gaat het nu met de vier voornaamste Nederlandse trainers in het buitenland? meer »

Messi, Neymar & Mbapp� zijn nu �cht een dodelijk trio

2 oktober 2022 12:51  Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé: op papier is er bijna geen betere voorhoede te bedenken. Vorig seizoen had het trio - MNM - moeite om elkaar te vinden bij Paris Saint-Germain, dit seizoen lijkt dat een stuk makkelijker te gaan. In de competitie scoorde het drietal al 21 keer in acht Ligue 1-wedstrijden. In de Champions League kwamen tot nu toe álle doelpunten van het trio. Mbappé scoorde twee keer tegen Juventus en alle leden van MNM waren eenmaal trefzeker tegen Maccabi Haifa. meer »

William Saliba is d� man die Arsenal miste (maar al jaren in bezit had)