Sponsors

Home

Hoe de topploegen in de Eredivisie je een heerlijke voetbalzaterdag bezorgen

Vandaag om 7:00  Het seizoen 2022/23 is eindelijk begonnen en dus kunnen de voetballiefhebbers zich gaan maken met flink wat oefenwedstrijden. De voorbereiding is namelijk in volle gang en dat blijkt ook deze zaterdag: daarin komt vrijwel de gehele top van de Eredivisie in actie. Deze wedstrijden mag je niet missen.  meer »


Nathan en C�drick Ak� over hun wortels: "In Montpellier kon mijn moeder met mijn vader meerijden"

Gisteren om 13:00  Het was een voornemen. Een voornemen dat hij op of na zijn achttienjarige verjaardag ten uitvoer wilde brengen. Het bezoek met zijn vader aan diens geboorteland Ivoorkust kwam er niet voor Nathan Aké. Die kans krijgt de Oranje-international triest genoeg ook niet meer. "We zijn ontzettend trots op wat onze vader heeft bereikt." meer »


Het dikke PANNA! Vakantie Doeboek is uit: tips, tricks, puzzels, quizjes en meer!

Gisteren om 10:00  Het is (bijna) zomervakantie. De tijd van relaxen, zonnen, leuke dingen doen en veel voetballen. Natuurlijk mag het lezen van het PANNA! Zomerdoeboek daarbij niet ontbreken. Lekker op de achterbank moppen voorlezen, aan het zwembad puzzels invullen en op het veld tips opvolgen of truckjes nadoen. Op het veld? Op het zand natuurlijk, want we geven je ook tips hoe jij de koning of koningin van het strand kunt worden! Waar wacht je op! meer »


Hoe Derrick Luckassen precies in de plannen van Van Nistelrooij past

30 juni 2022 13:00  Derrick Luckassen komt na meerdere uitleenbeurten opeens bovendrijven bij PSV. In zijn laatste contractjaar bij de Eindhovenaren mag de centrale verdediger zichzelf bewijzen. Luckassen komt exact op het juiste moment terug. Waarom past Derrick Luckassen precies in het plan van Van Nistelrooij?  meer »


Even voorstellen: Feyenoord-target Wilfried Gnonto

30 juni 2022 10:00  Het blijft niet stil rondom Feyenoord deze transferperiode. Na het aantrekken van Danilo (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior) staat nu Wilfried Gnonto bovenaan het verlanglijstje, meldt 1908.nl. Het Feyenoordplatform geeft aan dat Gnonto persoonlijk rond is. Nu moeten de clubs er nog uitkomen. Wat kunnen verwachten van deze nieuweling?  meer »


Familie Flekken en hun liefde voor WDZ: "Tijdens carnaval hoopte ik vaak dat Mark zich afmeldde"

29 juni 2022 13:00  Op zijn tiende belandde Mark Flekken onder de lat bij WDZ. "Omdat het overbuurjongetje stopte." Achttien jaar later heeft de Limburgse sluitpost al vier interlands voor het Nederlands elftal achter zijn naam staan en lonkt een transfer naar de Premier League. Bij WDZ in Bocholtzerheide zijn ze trots op het kind van de club. Als telg uit een hechte WDZ-familie. "Als het mogelijk is, komt hij hier langs. Dan maakt hij een praatje en loopt hij een rondje door de kantine." meer »


Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie zomer 2022

29 juni 2022 11:00  Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Twee maanden lang kunnen clubs in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie weer volop spelers kopen en verkopen. Tot nu toe is er veel gebeurd. Wat? Dat is te lezen in onderstaand overzicht. meer »


Met deze concurrenten zou Tyrell Malacia de strijd aan moeten gaan bij Manchester United

28 juni 2022 18:29  Tyrell Malacia leek op weg naar Olympique Lyon. Toch melden Engelse bronnen dinsdag opeens dat de linksback van Feyenoord een persoonlijk akkoord met Manchester United zou hebben bereikt. Erik ten Hag kaapt de verdediger op het laatste moment dus weg voor de neus van de Fransen. Wat zijn de kansen voor de Oranje-international bij Manchester United? meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!