Hoe de topploegen in de Eredivisie je een heerlijke voetbalzaterdag bezorgen

Vandaag om 7:00  Het seizoen 2022/23 is eindelijk begonnen en dus kunnen de voetballiefhebbers zich gaan maken met flink wat oefenwedstrijden. De voorbereiding is namelijk in volle gang en dat blijkt ook deze zaterdag: daarin komt vrijwel de gehele top van de Eredivisie in actie. Deze wedstrijden mag je niet missen.  meer »

Nathan en C�drick Ak� over hun wortels: "In Montpellier kon mijn moeder met mijn vader meerijden"

Gisteren om 13:00  Het was een voornemen. Een voornemen dat hij op of na zijn achttienjarige verjaardag ten uitvoer wilde brengen. Het bezoek met zijn vader aan diens geboorteland Ivoorkust kwam er niet voor Nathan Aké. Die kans krijgt de Oranje-international triest genoeg ook niet meer. "We zijn ontzettend trots op wat onze vader heeft bereikt." meer »

Het dikke PANNA! Vakantie Doeboek is uit: tips, tricks, puzzels, quizjes en meer!

Gisteren om 10:00  Het is (bijna) zomervakantie. De tijd van relaxen, zonnen, leuke dingen doen en veel voetballen. Natuurlijk mag het lezen van het PANNA! Zomerdoeboek daarbij niet ontbreken. Lekker op de achterbank moppen voorlezen, aan het zwembad puzzels invullen en op het veld tips opvolgen of truckjes nadoen. Op het veld? Op het zand natuurlijk, want we geven je ook tips hoe jij de koning of koningin van het strand kunt worden! Waar wacht je op! meer »

Hoe Derrick Luckassen precies in de plannen van Van Nistelrooij past

30 juni 2022 13:00  Derrick Luckassen komt na meerdere uitleenbeurten opeens bovendrijven bij PSV. In zijn laatste contractjaar bij de Eindhovenaren mag de centrale verdediger zichzelf bewijzen. Luckassen komt exact op het juiste moment terug. Waarom past Derrick Luckassen precies in het plan van Van Nistelrooij?  meer »

Even voorstellen: Feyenoord-target Wilfried Gnonto