Fijne vakantie allemaal..... - sv Orderbos

Sponsors

Fijne vakantie allemaal.....

7 juli 2022 16:00


Beste Orderbossers,

Het seizoen 2021-2022 zit er alweer op. Het was helaas een rommelig corona seizoen met de nodige ups en downs. De afgelopen weken hebben we nodige toernooien en evenementen (familietoernooi, avondvierdaagse, company games, jeugdkamp enz.) georganiseerd.

Deze zijn zeer succesvol geweest. Dank daarvoor aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Op zaterdag 30-07-2022 zal er nog een evenement in het orderbos ziijn, namelijk de KNSB marathon cup inline skeeleren. Start en finishlijn zijn tussen het voetbal en biljart complex .
Momenteel zijn we als bestuur de laatste zaken aan het afhandelen omtrent de nieuwe voetbalkleding en de ledverlichting op de velden.
Voor nu wil ik namens het bestuur een ieder bedanken voor jullie aanwezigheid en inzet voor sv Orderbos tijdens het afgelopen seizoen. Een fijne zomervakantie gewenst en tot snel op ons prachtige complex.
De kantine van de voetbal zal van 11 juli t/m 24 augustus gesloten zijn. De kantine van het biljart zal van 11 t/m 30 juli gesloten zijn.

Groet,
Maico van den Berg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!