Home - sv Orderbos

Een gezellige dolle donderdag

Vandaag, 28 januari 10:00  En gezellig was het..... Hierbij een kleine impressie.meer »

⚽️ Carnavalstoernooi

9 januari 11:15  Schrijf je in voor dit gezellige toernooi. meer »

Dolle donderdag

9 januari 11:15  Terug van weggeweest...meer »

Bernard van Werven ook komende seizoen hoofdtrainer sv Orderbos

21 december 15:00  Wij als club zijn verheugd te kunnen mededelen dat Bernard ook komend seizoen, 2023-2024 als hoofdtrainer van onze selectie verbonden blijft. Vanuit het bestuur, spelersgroep en van Bernard zelf was het snel duidelijk dat we nog niet op elkaar zijn uitgekeken, na wat rumoerige seizoenen met corona doen we tot nu toe prima mee bovenin en dat hopen we dit tot einde van het seizoen te blijven doen. Sportieve groet, Bestuur sv Orderbos

Kerstbingo bij Orderbos

17 december 16:00  Gisteravond was het weer tijd voor onze kerstbingo. Hieronder een aantal foto's van een gezellige avond. meer »

Orderbos 1 - Activa 1 AFGELAST

10 december 10:00  Vanwege een geheel onverwacht overlijden van een lid van Activia gaat de wedstrijd van zondagmiddag niet door. Namens sv Orderbos wensen wij de nabestaanden en alle leden van Activia veel sterkte toe.

Oranje aanstaande vrijdag op groot scherm na de ALV

5 december 20:15  Aanstaande vrijdag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en daarna kunt u kijken naar de wedstrijd Nederland - Argentinië op groot scherm. U hoeft dus niets te missen. meer »