Let's Play Darts

8 juni 19:45  Voor de leden van sv Orderbos wordt er een singletoernooi georganiseerd. Heb je zin om een gezellig pijltje te komen gooien, schrijf je dan vooraf (verplicht) in bij Luuk vh Loo. meer »

28x gelezen

Spelerscarrousel : Kevin Clifford en Ricardo Bos zullen aankomend seizoen voor Orderbos uitkomen.

31 mei 22:00  De 19 jarige keeper Kevin Clifford komt over van Albatross. Hij heeft daar in de jeugd gespeeld en vorig jaar deel uitgemaakt van de selectie. De linksbenige verdediger/middenvelder Ricardo Bos ( 24 jaar ) komt over van ZVV'56 waar hij vanaf de jeugd heeft gespeeld. Wij heten beide welkom bij onze mooie club en wensen ze veel succes en plezier.

51x gelezen

Geslaagde actie 11teamsports Apeldoorn en sv Orderbos!

22 mei 17:45  Door alle aankopen van de leden van sv Orderbos, heeft de club een cheque overhandigd gekregen van €300,- ✅ Dank aan alle leden voor dit leuke resultaat!

57x gelezen

Opbrengst Worstenactie maart 2021 is € 109,65

28 april 20:45  Dit was voorlopig de laatste maand met de worstenactie!!! Hartelijk dank voor de deelname en eind van het jaar kan er weer worst besteld worden, maar dan kun je ook nog eens verschillende soepen erbij bestellen. Later meer nieuws hierover. Hopelijk zien wij elkaar allemaal weer snel bij de club, nog even volhouden!!!!

44x gelezen

Zaterdag morgen 17 april :Paas zevenkamp

17 april 14:00  Helaas konden de activiteiten in het weekend van Pasen niet doorgaan, echter hadden we wel de inkopen hiervoor gedaan dus werd de zevenkamp een combi. Alle teams waren uitgenodigd voor deze morgen van Jo15 tot de MINI'S.meer »

104x gelezen

YESSSSSS WE ZIJN WEER BEGONNEN 🔵⚫️

20 januari 9:30  Zo het was weer zover, 19 januari stond in de agenda's van alle svO jeugd want dan gingen ze weer trainen en kwam er voor even misschien een einde aan het binnen zitten.. Niet naar school, niet voetballen en gelukkig wel weer trainen.meer »

144x gelezen

Nieuwe cv ketels voor sv Orderbos

9 januari 17:15  Door de vrijwilligers, Installatiebedrijf Telnekes en Remeha zitten de leden van sv Orderbos in deze barre tijden er warm bij in het jeugdhonk, voetbalkantine en biljartkantine. Iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt ontzettend bedankt!

143x gelezen

Bernard van Werven ook volgend seizoen hoofdtrainer bij sv Orderbos.

9 januari 10:30  De technische commissie van sv Orderbos is verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Bernard van Werven ook voor komend seizoen is gecontracteerd. Club en trainer kwamen deze week een contractverlening voor een nieuw voetbaljaar overeen. Ook Hamit Kedik zal aankomend seizoen wederom deel uit maken van de staf, als assistent-trainer.

154x gelezen