MET ONZE HELE CLUB NAAR VITESSE - FC EMMEN..... Let op!! Aanvangstijd gewijzigd naar 21.00 uur (ipv 20.00 uur)

26 september 17:30  Als Partnerclub van Vitesse mogen wij voor een vriendenprijsje naar Vitesse vs FC Emmen, op zaterdag 22 oktober om 20.00 uur. Kinderen t/m 16 jaar hebben al een kaartje vanaf 4 euro, volwassenen krijgen 50% korting op een ticket. En het mooie is, per verkochte ticket gaat 2,50 euro naar onze clubkas. Jij steunt dus onze club!meer »

Geslaagd 45+ toernooi

10 september 9:15  Voetbal - Muziek - Gezelligheid. Kortom een geslaagde editie van het 45+ toernooi gisteravond bij sv Orderbos ⚽️meer »

sv Orderbos zoekt spelers/speelsters voor onze mini's

9 september 13:15  In de leeftijdscategorie 5 en 6 jarigen zoeken we nog spelers/speelsters. Dus heb je vrienden/bekenden in deze leeftijdscategorie die willen voetballen meld ze aan bij onze vereniging.

Wij doen mee aan de Rabo Clubsupport actie... Stem op ons!!!!

6 september 10:00  Ook dit jaar doet sv Orderbos weer mee met de Rabo ClubSupport actie! Stemmen kan nu t/m 27 september. Klik hiervoor op onderstaande link. meer »

45+ toernooi

5 september 8:30  Op 9 september is het zover. Dan wordt het 45+ toernooi gehouden bij sv Orderbos. Naast het voetbal is er ook gezorgd voor live muziek. Je bent van harte welkom 👍🏻

Een warme top dag op 1e beach toernooi ☀️